Kring van Draaiorgelvrienden

Museum Speelklok te Utrecht is weer open. U kunt de kaarten voor uw bezoek reserveren via de website van het museum. Er gelden uiteraard beperkende Coronamaatregelen. Deze vindt u ook op: www.museumspeelklok.nl.

De lockdown heeft direct invloed gehad op de lopende projecten. Zo heeft het museum aanvankelijk moeten besluiten om het geplande Straatfestival van 7 juni 2020 te verplaatsen naar 6 september 2020. Helaas heeft de organisatie zich inmiddels echter genoodzaakt gezien om het festival helemaal af te blazen. De opening van de tentoonstelling ‘Straatbeeld’ (over orgelbeelden) staat vooralsnog gepland op 8 oktober 2020.

Ook Draaiorgelmuseum SKO te Haarlem is, zoals gewoonlijk, weer iedere zondag open. Meer informatie vindt u op www. draaiorgelmuseum.org of op de Facebookpagina van het museum. In het museum gelden ondermeer de volgende beperkende Coronamaatregelen:

· Houd 1,50 mtr. afstand tot anderen, tenzij u 1 huishouden vormt;
· Er mogen niet meer dan 30 bezoekers tegelijkertijd in de museumruimte aanwezig zijn;
· Wilt u het museum bezoeken? Meldt u zich dan van te voren, mits u geen griepachtige klachten heeft, aan per e-mail via museumpenningmeester@gmail.com of telefonisch via 023-5262500. U voorkomt hiermee teleurstelling wanneer het toegestane aantal bezoekers al is bereikt. Geef aan wanneer u wilt komen en hoe lang u verwacht dat uw bezoek is;
· Het dragen van een mondkapje is niet verplicht: degene die dat wenst te dragen is daar vrij in.